3/3 hazai pályán

Háromból három hazai pályán.
Kadett leány csapatunk a Gödöllőt győzte le, az U14-es fiúk pedig dupláztak a hazai rendezésű tornán.

Leány Kadett Regionális
BKG Kos- Gödöllő SK 47-33 Réka 15 Zsófi 11 Rebeka 7 B. Lili 8 Mimi 5 K. Lili 1
Szép győzelmet arattunk tegnap… A mérkőzésen végig a mi akaratunk érvényesült, főleg a védekezésünket sikerült jó szinten tartani, amit a kevés kapott pont is bizonyít. Támadásban higgadtabb (más ritmusú) játékot követelt ellenfelünk zóna védekezése, amit a 4. negyedben már sikerült feltörnünk. Ez helyzetekben és pontokban is megmutatkozott. Példás volt a csapat győzni akarása, küzdőszelleme.
Jók: a CSAPAT

Fiú Serdülő Regionális
A JKC csapata ellen kezdtük idei első hazai rendezésű tornánkat. Ellenfelünk betegség miatt 6 fővel tudott eljönni. Dupláztak, övék volt az első két meccs a tornán, ennek ellenére nagyon jól küzdöttek. Rengeteg támadó lepattanót hagytunk nekik, 3-4x próbálkozhattak egy-egy támadásuk alatt. Csináltunk szép dolgokat, meg-megmutatkoztak az edzésen gyakoroltak, de rengeteg hibával játszottunk. Főleg a lepattanózással és az eladott labdákkal voltak gondok. A meccs vége sajnos érdekesen alakult. A JKC fault problémái és egyik játékosuk rosszul léte miatt.
A végén mi „örülhettünk”, már amennyire örülni lehetett.
Próbáltunk gyorsan tisztára mosni a fejeket, hiszen még várt ránk egy mérkőzés a Keresztúri SE ellen. Idei harmadik találkozója a két csapatnak.
Az előző fordulóban és most is rendkívül nagy erőket mozgósított a csapat, szépen küzdöttek a srácok. Félretéve fájdalmat, sérülést. Mindenkire lehetett számítani és mindenki hozzátette a magáét a győzelemhez. Egyre több szép dolgot csináltak a srácok akár egyénileg akár csapatszinten. Kiemelendő Noel extra beszállója csereként, a pálya mindkét oldalán, nagy löketet adott a csapatnak. Örs és Marci is hozta azt a teljesítményt, ami minden meccsen bennük van! Kovács Peti néhány szép passzal vétette észre magát. A lepattanókkal még mindig gondban voltunk. Sokkal többet dobhatott támadólepattanók miatt az ellenfél. Kis szerencsével és lelkesedéssel tudtunk kozmetikázni a hiányosságokat ezen a téren. Szoros meccs volt végig, a legvégén tudtuk csak kialakítani a nagyobb különbséget. Előrelépést láttunk minden téren, ami örömteli. Csapat és egyéni védekez és, visszarendeződés, amikkel a legtöbbet foglalkoztunk az utóbbi időben edzéseken. Ezek működtek a legjobban ezen a napon.