A szezon utolsó mérkőzése

Szombaton lejátszotta a 2018/19-es évad utolsó meccsét is női együttesünk, amely az eredménytől függetlenül már korábban bebiztosította a harmadik helyet.
A csütörtöki eufória és fizikális küzdelem erősen rányomta a bélyegét a Ludovika Arénában lejátszott utolsó meccsünkre. Ismét „kiscsoportos foglalkozásra” érkeztünk, és körülbelül egy negyedig tudtuk tartani a lépést a teljes csapattal kiálló Csata ellen (16-22). A második negyedben aztán összeomlottunk, 8-21-re vesztettük el ezt az etapot, és a fáradtság jelei egyre inkább kezdtek megmutatkozni.
A harmadik negyedben még mozgósítottuk minden akaraterőnket, és legalább egy nyert negyednek örülhettünk (19-15). Az utolsó negyedre nem igazán maradt kérdés, két fáradt csapat igyekezett „túlélni” az idei kiírás utolsó perceit (13-16). A vége 56-74, ami a körülményeket figyelembe véve teljesen reális eredmény.

Ezzel női csapatunk megszerezte a bronz érmet, ami az idei kiírásban, az erős mezőnyt figyelembe véve mindenképpen fantasztikus teljesítmény! Gratulálunk a lányoknak, és ezúton köszönjük mindenkinek az egész éves segítséget, támogatást és buzdítást.

Hajrá Batyi!