AZ ELSŐ 3… (U18 FIÚ)

A BKG Kos Akadémia U18-as fiú csapata is elkezdte a 2018-19-es alapszakaszt, a regionális bajnokság C csoportjában.

Eddig három mérkőzést játszottunk le, egyet idegenben, kettőt pedig hazai pályán. A csapat 100%-os teljesítményt nyújtott, és minden eddigi mérkőzésünket sikeresen megnyertük!

Első mérkőzésünkön idegenben Gödöllőn játszottunk, ahol gond nélkül vettük az akadályt. Mind a támadásban, mind a védekezésben új stratégiákat tanulunk, ennek okán sok hiba volt. Látszódott a szezon eleji forma és az összeszokottság hiánya. De a gyors játékunkkal sikeresen vettük az akadályt.

Második mérkőzésünkön a Budaörs DSE-t fogadtuk otthon. Az első negyedben a Budaörs 2-2-1-es pressing zónája megzavart minket és sikerült ellépniük több mint 10 ponttal, de a félidőre sikeresen 3 pontra csökkentettük a különbséget. A második félidőben pedig már nem adtunk esélyt az ellenfélnek. A vezetés átvétele után fokozottan növeltük a különbséget, ami a mérkőzés végéig kitartott.

Harmadik mérkőzésünkön az Újpest MT/C csapatát fogadtuk, akik ellen az elejétől fogva kézben tartottuk a mérkőzést, és könnyed sikert arattunk.
BKG Kos Akadémia – Újpest MT/C
56-32 (15-5; 26-6;10-8;5-13)
Pontszerzők: Igonda Benedek 21; Lakatos Csaba 10; Csipán László 6; Piller Bálint 6; Vadász Márton 5; Köber Balázs 3; Kulik Zsombor 3; Szabó Zsolt 2.

Három forduló után 3-0 a mérlegünk, ám van még hova fejlődnünk. A védekezésünk kezd összeállni, de támadásban még sok munka szükséges, hogy tökéletes legyen. Elégedett vagyok a csapattal, és dolgozunk tovább rendületlenül. Hajrá Batyi!
3. forduló: BKG Kos Akadémia – Újpest MT/C 56-32 (15-5; 26-6;10-8;5-13)

BKG Kos Akadémia U18 Fiú: Csipán Kristóf, Csipán László, Gulybán Balázs, Halupka Kristóf, Igonda Benedek, Kaszás Norman, Köber Balázs, Kulik Zsombor, Lakatos Csaba, Móré Mátyás, Piller Bálint, Rédey László, Szabó Zsolt, Vadász Márton.
Edző: Balasko Ádám