BKG évzáró

BKGDSE ÉVZÁRÓ 2018. 12. 18.

Kedden délután és kora este a felhőtlen jókedv, a kötöttségek nélküli kosárlabdáé volt a főszerep a “Batyi” teremben.
A legkisebbektől ( U11 ) a legnagyobbakig ( Megyei felnőtt ) minden meghívott igazolt játékosunk részt vett az évzáró jamboreen.
Korosztályok egymásközt, egymás ellen, lányok egymásközt, egymás ellen, fiúk egymásközt, egymás ellen, jó hangulatú mérkőzéseket játszottak. Szakmailag nehéz lenne értékelni ezeket a meccseket, de nem is kell, mert a jókedv, a jó hangulat, a mosoly az arcokon, a nevetés, volt a lényeg ezen a délutánon.
A rendezvényt megelőző feszültség, – hogy jól sikerül?, tetszeni fog a gyerekeknek?, jól érzik majd magukat?, azt kapják amit szeretnének?, – menet közben fokozatosan múlt el. Köszönhetően az aktívan közreműködő edzőknek, technikai vezetőnek, időmérőknek, eredményjelzőt kezelőknek, játékvezetőknek, akik mind-mind hozzátettek a sikeres lebonyolításhoz. Mindenki munkája benne volt abban, hogy sok mosolygó, nevető, boldog gyereket láthattunk a nap folyamán.
Ezért megérte, megéri csinálni!

Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánunk minden BKG DSE játékosnak, edzőnek, technikai vezetőnek, az irodában értünk dolgozóknak, egyesületi vezetőknek!
Hajrá ” BATYI “!
(D.A.)