Diák olimpia

 

 

 

Diákolimpia Lányok

IMG_2447 IMG_2460 IMG_2454

 

IV korcs diákMegint egy siker.

A Batthyány Kázmér Gimnázium IV.korcsoportos fiúi megnyerték a megyei területit és továbbjutottak a megyei döntőbe. Gratulálunk nekik ! Szép volt fiúk!!!!

BKG – Monor  62:44

BKG – Nagykőrös 50:48

 

 

 

 

 

 

Gimnazisták sikere a Diákolimpián!

Sikeresen szerepelt a múlt heti selejtező tornát a Batthyány Kázmér kosárlabdacsapata. A siker azt jelenti, hogy kedden a fiatalok Törökbálinton játszanak a megyei döntőben.

A VI. korcsoport, vagyis a 11, 12, 13. évfolyamon tanuló Batthyányis diákok másodikak lettek a négycsapatos múlt heti Pest Megyei bajnokság selejtezőjében. A diákok a Budakeszi és a Váci gimnazistákat győzték le. Egyetlen vereségüket a jóval esélyesebbnek tartott Törökbálintiak ellen szenvedték el. A BKG a tornát megnyerő Törökbálinttal együtt jutott tovább a megyei döntőbe, ahova a vereségüket viszik tovább. A Pest Megyei „Final Four-ban” a másik csoport két továbbjutójával fognak meccsezni és jó esély van a győzelmek begyűjtésére. A négyes döntő első két helyezettje jut tovább az országos döntőbe. A keddi döntőt Törökbálinton rendezik meg az Óvoda utcai sportközpontban.

A Diákolimpián elért eredmények:

BKG – Budakeszi Nagy Sándor Gimnázium 46:40
BKG – Bálint Márton Törökbálint 35:67
BKG – Boronkai Gimnázium Vác 56:36

 

 

 

diákolimpiaKedves Batyi drukkerek !
A 11.,12., és 13. osztályosok ma hatalmas sikert értek el a Pest Megyei Diákolimpián ! Ezzel a második hellyel bejutottak a megyei döntőbe, tehát folytathatják a versenyt.
Gratulálunk nekik, csak így tovább !
Hajrá Batyi ! Hajrá Miklós ! Hajrá Sziget !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!