Erődemonstráció – ellenünk

Budaörsi DSE – BKG KOS Akadémia U18F

78-66 (24-15;21-15; 17-17; 16-19)

Legjobb dobók: Igonda Benedek 21; Csípán László 19; Lakatos Csaba 13; Köber Balázs 8; Vadász Márton 3; Móré Mátyás 2; Piller Bálint; Halupka Kristóf; Kulik Zsombor; Rédey László; Kaszás Norman; Szabó Zsolt.
Edző: Balasko Ádám

Erődemonstráció, ellenünk.
November 21.-én este 20:30-kor, idegenben játszott a BKG KOS Akadémia U18-as fiú csapata.
A Budaörsi csapat az első perctől kezdve dominált, s agresszív egész pályás 2-2-1 zónájának feltörésével komoly gondjaink adódtak. Nem sikerült a mi játékunkat játszani, az első félidőben csak asszisztáltunk. A második félidőben már voltak megvillanásaink, de csak rövid időre.
Sokkal agresszívabban kell védekeznünk, és agresszívabban kell támadnunk a gyűrűt, az elkövetkező mérkőzéseken. Ki lehet mondani, hogy ezen a mérkőzésen semmi nem sikerült számunkra. A játékvezetők kétes ítéletei a meccs egész folyamán folyamatosan feszültséget generált játékosaimban. Ez a koncentrációból sokat kivett, ezt meg kell tanulnunk kontrollálni.
A mérkőzés legnagyobb különbsége a harmadik negyedben jött el, ahol 62-37-re vezetett a Budaörs. A mérkőzés főbb pozitívuma, hogy a fiúk nem adták fel és küzdöttek ameddig szívük bírta.
Be kell vallani, hogy ezen a napon jobb volt a Budaörs. De el kell felejteni, rendezni kell a sorainkat, tanulni a hibáinkból, és menni, menni előre!
Szombaton a TFSE-vel játszunk idegenben, most már erre kell koncentrálnunk!
Egy szív, egy dobás! Hajrá Batyi!