Erődemonstráció

BKG KOS Akadémia – Gödöllő DSE
96-22 (27-3; 23-6; 24-3; 22-10)

Legjobb dobók: Köber Balázs 14; Igonda Bendedek 14; Csípán László 11; Kaszás Norman 11; Kulik Zsombor 10; Lakatos Csaba 10; Piller Bálint 8; Vadász Márton 6; Halupka Kristóf 6; Móré Mátyás 4; Rédey László 2
Edző: Balasko Ádám

A múltheti hazai pályán elszenvedett két pontos vereség után, erődemonstrációt tartott a BKG KOS Akadémia U18-as fiú csapata. November 17-én fogadtuk a Gödöllő DSE-t.
A mérkőzést végig a kezünkben tartottuk. Az eddigi mérkőzéseinken jellemző volt, hogy nehezen lendültünk bele a játékba a mérkőzések elején, az volt a célunk, hogy ezen a mérkőzésen ezt a problémát megoldjuk, és sikerült is, mert már a mérkőzés 3. percében 14-0-ra vezettünk. Célunk az egész pályás védekezés megszilárdítása volt, ami szintén sikerült, ezt mutatja, hogy három negyed alatt mindösszesen 12 pontot kaptunk. A zóna elleni játékainkat is sikeresen megtudtuk oldani és szépen végrehajtani. De a kulcs a labdaszerzések és az azokból történő gyors indulások, s azok sikeres végrehajtása volt.
Kiemelendő, hogy az első félidőben az ellenfelet egyszámjegyű eredmény alatt tartottuk. Valamint hat játékosunk dobott legalább 10 pontot, mellette külön örvendetes, hogy minden játékos pontot tudod szerezni.
Rettentően nehéz két hét áll előttünk, és ez a mérkőzés remek önbizalom növelés volt.
Megyünk előre, dolgozunk tovább.
Egy szív – egy dobás.
Hajrá Batyi!