ÉS AZ ÁLOM FOLYTATÓDIK TOVÁBB… (1/4)

Sok minden történt az elmúlt fél évben, melyet most summázok, csapatokra bontva. Az apropóját a december 21-én lezajlott 6 órás karácsonyi dzsembori adta. Autentikus helyszínen volt megrendezve, ott, ahonnan indult az egész történet egy pár évvel ezelőtt, a Batthyány Kázmér Gimnázium tornatermében. A rendezvényen a legkisebbektől a legnagyobbakig, a legfiatalabbaktól a legidősebbig mindenki játszhatott mindenkivel… Jó hangulatú délután volt, sokan megfordultak a rendezvényen. Alapvetően ez egy hagyományteremtő rendezvény első állomása.
Az „évzárások” is többnyire úgy sikerültek, ahogy azt terveztük, de jöjjenek a tények:
NB1/B női (BKGDSE)
Klubtörténeti sikert hajtottak végre a lányok azzal, hogy bejutottak a Női Hepp-kupa legjobb 4 csapata közé. Nem titkolt szándékunk valamelyik érem megszerzése. Emellett a bajnokságban is szépen szerepelnek annak ellenére, hogy a legerősebb csoportban vannak. 6 győzelem mellett 3 vereség is becsúszott, így a negyedik helyen várják a lányok a folytatást a Női NB1b Zöld csoportjának résztvevőjeként.
NB1/B férfi(BKG-Prima SE)
Az egyetlen egy veretlen társulatunk a férfi NB1b-s csapatunk. Miután az utolsó idei fordulóban a Budafokot (a másik veretlen csapatot a csoportunkban) is legyőzték. Ezzel 12 győzelem mellett 0 vereség szerepel. A Hepp-kupában 8 között vannak, és pont a tavalyi bajnok legyőzésével (Tehetséges Fiatalok Baskatball Palyers) léptek tovább a legutóbb. Most nem kisebb feladat vár rájuk, mint az OSE (akik az NB1b felső csoportjának első helyezettjei), akit ha legyőznek, akkor ők is a 4-es döntő résztvevői lehetnek.
Folyt köv…
#Batyicsalád #BKGDSE #csakaBatyi #PrimaBasket

– Tasnádi Dávid –