ÉS AZ ÁLOM FOLYTATÓDIK TOVÁBB… (2/4)

Ahogy azt az első részben már elkezdtem, boncolgassuk kicsit a 2017-es év zárásaként csapataink teljesítményét.
NB2-es csapataink (az a helyzet állt elő, amivel egyedülállóak vagyunk, hogy mindegyik NB2-es csoportban van csapatunk, sőt keleten kettő is)
– BKGDSE (Közép A): a legrégebbi NB2-es csapatunk nem túl jó kezdés után feljövőben van, hiszen már a 4. helyen állnak. Ez több szempontból is sikernek nevezhető, hiszen átalakult a csapat szerkezete, és a létszám is megfogyatkozott.
– BKG-VMG DSE (Nyugat): Érdi csapatunk igencsak jól kezdte az évét, de most 4 meccs óta tartó vereségi szériában vannak. Reméljük hamarosan kilépnek belőle!
– BKG-Veresegyház (Közép B): veresegyházi csapatunk az utolsó fordulójában megszerezte az első hazai győzelmét, így három győzelemmel közel került ahhoz, hogy kiszabaduljon a tabella harmadik harmadából, és a középházhoz csatlakozzon.
– BKG-Prima SE (Kelet): nem volt kedvező az év befejezése, hiszen vereséggel zártaK, de így is stabilan a középház tagja.
– BKGDSE-Csongrád (Kelet): egyetlen eddig nyeretlen csapatunk, összes eddigi meccsét idegenben vívta, így reméljük a második félévben hazai pályán sikerül majd megszerezni az első győzelmüket.
Senior csapatunk hektikus teljesítménnyel, de a középházban szerepel. Van még esély arra, hogy a legjobb négybe kerüljön, és ezzel kiharcolja a rájátszást, de ahhoz jobb tavaszt kell futni…
Megyei felnőtt csapataink
– Budapest A női, nem szerepelnek fényesen, hiszen mindössze 1 győzelmet gyűjtöttek be, de ezzel is sikerül elkerülniük az utolsó helyet. Sok sérültjük van, ezért reméljük a tavasz sokkal jobb lesz.
– Pest megye B férfi jelenleg hazai pályán veretlen idegenben pedig nyeretlen. A közép ház stabil tagjai.
Folyt köv…
#Batyicsalád #BKGDSE #csakaBatyi #PrimaBasket
– Tasnádi Dávid –