Fejlődés és előre mutató játék…

BKG-Csongrád U12-es vegyes csapatunk Szegedre látogatott 2017. február 18-án (szombaton). A múltkori forduló óta eltelt edzések a felkészülés jegyében teltek, hogy erősödjön a csapatunk, és ezzel nagyobb küzdelemre tudjuk kényszeríteni ellenfeleinket. A terv bevált…

2016-17_BKG-Csongrad (3)

Csapatkép már az új mezekben…

Mi az, hogy bevált? Majdnem csodát tettünk ott Szegeden. Én beszéltem Barna Tibor Zsolt edzővel, a találkozók után, akivel madarat lehetett volna fogatni… Látva a képeket, pedig kétség sem fér ahhoz, hogy a gyerekek is egyre jobban élvezik, hiszen megtapasztalták azt, hogy sok munkával sikereket lehet elérni. Olvassátok Ti is, mit mondott Tibor: “A HSA Pillangóktól előző fordulóban súlyos vereséget szenvedtünk, most pedig végig partiban voltunk, ám a negyedik negyedre elfáradtunk, ráadásul a magassági fölénnyel sem tudtunk mit kezdeni, de ez a mostani egy nagyon szép eredmény (mindösszesen 8 ponttal bizonyultak jobbnak a Pillangók nálunk 52-44). A második meccsünkön egy sokkal összeszokottabb és régebben edző csapattal játszottunk, akiknél mindenki hasonló játékerőt képviselt, ennek ellenére itt is végig partiban voltunk sőt a harmadik negyedben 4 ponttal vezettünk is! A negyedik negyedre felőröltek minket, de minden gyerek boldog és igazi csapatként játszottak biztatva egymást egész meccsen! Büszke vagyok a gyerekekre! Nagyon szép hétvégét okoztak maguknak, nekem is és a meccsre kilátogató sok szülőnek, akik nagyon élvezték az összeszedetten és jól játszó csapat játékát!” Ezek után mit is mondhatnánk! Természetesen, hogy gratulálunk a csapatnak, és csak így tovább. Az élet már sokszor bebizonyította, hogy a befektetett munka meghozza gyümölcsét. Érzem, hogy itt is így lesz, mert hát ha valahol a BKGDSE megkezdi a munkát, ott sok minden megváltozik! Vidáman, és fáradtan buszoztak haza a csapat játékosai, mert tudja mindenki, hogy ugyan még most nem sikerült, de már közeleg az első győzelem megszerzésének az ideje!

HSA Pillangók – BKGDSE CSONGRÁD 52-44 (9-19, 21-8, 10-9, 12-8) Erdélyi (21), Szivák (-), Tirpák (-), Kis O. (-), Csepregi (8), Deák (-), Bozó (8), Pap (-), Nagypál (1), Antal (6), Márté (-), Nagy (-), Hekkel (-)

BKGDSE CSONGRÁD – Szeged KE Boszorkányok 39-50 (19-8, 5-16, 10-6, 5-20) Erdélyi (15), Szivák (-), Tirpák (-), Kis O. (-), Csepregi (14), Kiss (-), Bozó (5), Pap (2), Nagypál (-), Antal (3), Márté (-), Nagy (-), Simondán (-)

Amennyiben szeretnél naprakész lenni egyesületünk életében, akkor kövess minket a FACEBOOK-on, a YouTube-on, illetve az Instagram-on

2016-17_BKG-Csongrad (1)

csapat kiabálás

2016-17_BKG-Csongrad (2)

és a vidám “szétszéledés” egy eredményes nap után