Ha vasárnap, akkor ismét irány Pécs!

FONTI TRANS-Petőfi SE – BKG DSE Szigetszentmiklós
43-76 (9-18, 10-23, 13-17, 11-18)

Bíztunk benne, hogy vasárnapi bioritmusunkat nem zavarja össze, hogy ezúttal az indulás időpontja egybeesett az egy héttel ezelőtti feldobás időpontjával. Ennek köszönhetően az úton kevesebb ásítás, kevesebb kávéfogyasztás, de nem kevesebb meglepetés várta a csapatot! A meglepik nagyjáról ezúttal leginkább Laky gondoskodott, aki szülinapjára meglepte a csapatot majdnem saját kezűleg készített tortájával, és majdnem saját kezűleg szedett gyümölcseivel. Isten éltesse ezúttal is a mi Lakynkat, és Isten éltesse Nórit, aki egy személyben olyan segítség a csapatnak, ami egy beszámoló alatt össze sem foglalható! Az hogy ilyen gördülékenyek mennek a dolgok, ahhoz hihetetlen sok köze van, és nagy köszönet jár neki!
Szóval érkezés időben, öltözés időben, melegítés időben, kezdődhet a meccs! A feldobást követően szinte az első pillanattól kezdve próbáltuk uralnia mérkőzést. Ellenfelünk dolgát szigorú védekezésünk mellett, több hiányzója sem könnyítette meg. Támadásban a Fonti zóna ellen Doki két hármassal is beköszönt gyorsan, mellette centereink is rendre jól találták meg egymást, így könnyebb gólokkal tudtunk előnyt szerezni az első negyedben.
A második negyedben Imre Nóri jó helyezkedése, és ponterős játéka által tovább nőtt a különbség. A folyamatos rotáció picit sem zavarta meg a társaságot, hiszen minden pályára lépő játékosnak akadtak jó periódusa.

A fordulást követően folytatódott dominanciánk, jó védekezésünk mellett támadásaink is jó ritmusúak voltak, talán csak az üres kinti dobások értékesítése miatt lehetett hiányérzetünk.

A záró etapban Barbi és Adri is nagyon agilis volt elől-hátul, így mind a 4 negyedet megnyerve, magabiztos győzelmet arattunk. Doki több poszton is játszva összehozott egy önzetlen dupla-duplát, Adri nagyon sokoldalú játékkal hozta idei legjobbját, és ez elmondható Nóriról is. A Réka-Panka-Zsóka hármas meg hozta a szokásosnak mondhatót!
Összeségében nem lehetünk elégedetlenek, jó hangulatú mérkőzés, jó hangulatú út, győzelem!

Jövőhéten Szeged!
A Hepp Kupa ezüstérmes, eddig 1 vereséggel álló, a tavalyi keleti elsőt fogadjuk. A mérkőzés érdekessége, hogy akár a csoport elsőség is meglehet győzelem esetén, és ha már itt vagyunk, miért is ne…
Hajrá Batyi!

#bkgdse #batyi #batyicsalad #nb1blanyok