Tanács Attila

Tanács Attila (1982.03.16.)
Kosárlabdával tíz évesen ismerkedtem meg a szegedi Tarján 4-es általános iskolában.
Ez az iskola adta a Szedeàknak az utánpótlás  nagy rèszèt. Innen indult többek között a Molnár  Bandi és a Valaczkay  Gabi is.
Széll Ági néni és Antal András edzőkkel jó eredményeket értünk el a diákolimpia döntőkön.
A Szedeák up. csapatokkal rendszeresen országos döntőig meneteltünk ahol a Kertész Pista bácsi féle Diana mindig utunkat állta.Ezekben az években Molnár Csaba irányította felkészülésünket, aki egyben második apám is lett.
Neki nagyon sokat köszönhetek. Ifi és junior válogatott lettem,bekerültem a felnőtt keretbe,majd 2003 ban a kecskeméti Univerhez kerültem.Ebben az évben meghívtak a felnőtt all star gálára is.Az egyénileg jól sikerült szezon után elszakadt a keresztszalagom,majd három évig nem játszottam.
Az újjá  épülő szegedi nb2 es csapatban kezdtem újra,majd öt év után megint A csoportban játszhattam egészen 2013-ig,amikor Salgótarjánba,majd az Oroszlányba kerültem. Itt szereztem sportedző végzettséget és kezdtem el dolgozni a helyi up.-ban,majd a felnőtt keretnél erőnléti vonalon. Tavalyi szezont már a BKG-nél kezdtem,de az OSE-nál dolgoztam továbbra is.
Nyáron döntöttünk úgy a családommal hogy áttesszük a székhelyünket Miklósra.
Három fiú és lány csapat erőnléti felkészítésében veszek részt.
Nagy motivációt ad hogy Gusztival dolgozhatok és hogy ott lehetek egy épülő akadémián ahol mi rakhatjuk le az alapköveket.
Továbbá szeretnék vissza is adni valamit a kosárlabdának azokból az értékekből amiket én kaptam.
Két kislányom van Lana ès Liza, 2015 óta vagyok házas.
Edzői mottóm:Győzelem minden áron!
Eredmènyeim:
Ifi orszàgos ezüst és 4.hely
junior orszàgos 4.hely
3×nb1/b  arany,
2×nb2 arany
nb1/b ezüst,bronz
Hepp kupa ezüst
U20 All star
Felnőtt All star
U18,U20 vàlogatott