Közlemények, információk

Megállapodás – a kötelező közmunka teljesítésre!

Kissné Hegedűs Éva a megállapodás aláírása közben

Kissné Hegedűs Éva a megállapodás aláírása közben

Kissné Hegedűs Éva a szigetszentmiklósi Batthyány Kázmér Gimnázium igazgatónője aláírta az együttműködési megállapodást egyesületünkkel, az iskolai közösségi szolgálat közös lebonyolításáról. Így megnyílt a lehetőség az iskola tanulói számára, hogy a BKGDSE (Batthyány Kázmér Gimnázium Diáksport Egyesület) rendezvényein tevékenykedve teljesíthessék, az érettségihez szükséges ötven óra közösségi szolgálatot. A fiatalok a jegyzőkönyv vezetésével, eredményjelző kezelésével, az egyesületi rendezvények szervezési és egyéb feladatainak elvégzésével, nagyban hozzájárulhatnak az egyesület eredményes és sikeres munkájához.
A diákok és szüleik kérdéseiket feltehetik, egyeztethetnek és  jelentkezhetnek a bkgdse@gmail.com e-mail címen, vagy telefonon Kiss István egyesületi elnöknél: +36 30 971 0908

Jártunk a Kardosban!

Egyesületünk színeiben nagyon sok tanuló kosárlabdázik a szigetszentmiklósi Kardos István Általános és Közgazdasági Szakközépiskolából!
Így meglátogattuk a tanintézményt, és néhány labdával támogattuk őket, amelyeket Kiss Anna Igazgatónő nagy örömmel vett át!

Kiss Kardos iskola

Egyesületünk elnöke Kiss Anna igazgatónő társaságában

Segítünk, ahol tudunk, nem csak a kosárlabdában!

A BKGDSE élelmiszerrel támogatta a rászoruló embereket a közelgő karácsony alkalmából (ez a kép 2015 decemberében készült)! Legyen mindenkinek legalább egy tányér meleg étel az ünnepi asztalán!

támogatás

Szigethalmi köszönetet kaptunk…

Gróf iskola

Nem a köszönetért tettük, de jól esett olvasni a sorokat

“A Batthyány Kázmér Gimnázium Diáksport Egyesület vezetősége sok-sok labdával támogadta iskolánkat, nagy örömet szerezve ezzel diákjainknak.
A BKGDSE 2014/15-ös tanévtől tart iskolánkban kosárlabda edzéseket a sportág iránt érdeklődő diákjaink részére. A legtehetségesebbek bekerülhetnek az egyesület korosztályos csapataiba, mérkőzéseken és nyáron edzőtáborokban vehetnek részt.
Külön köszönjük a Kosárlabda Csapat Vezetőségének, hogy egy egész osztálynyi röplabdával és szivacslabdával támogatott minket. Így pótolhatjuk, az igencsak elhasznált, és hiányos szertári készletünket.” – juttata el hozzánk köszönetét a szigethalmi Gróf Széchenyi István Általános Iskola vezetősége. Jól esett, köszönjük!

Éves beszámolók évről-évre!

A következő dokumentumok elolvasásával, betekintést nyerhetsz egyesületünk munkájába, évről évre bontva. A dokumentumok megtekintéséhez pdf olvasó szükséges, melyet innen tölthetsz le, ha nincs a gépeden > KLIKK IDE! <

dokumentumok feltöltése folyamatban…

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!