Tagdíj információk!

Kétféle lehetősége van az összes játékosunknak (illetve szüleiknek) a havi tagdíj befizetésre. Készpénzben, vagy átutalással. Készpénzes befizetést az edzések helyszínén az edzőknél tehetik meg. Ebben az esetben fontos, hogy a nyugtát ne felejtsék el átvenni, és a nyugtát kérjük őrizzék meg legalább a következő befizetésig, az esetleges félreértések elkerülése végett! Átutalásos fizetés esetén a 61200405-15021995-00000000 számlaszámra tehetik meg ezt. A számla tulajdonosa Batthyány Kázmér Gimnázium Diáksport Egyesület. Ebben az esetben a gyermek nevét kérjük feltüntetni a közlemény rovatba!

BKGDSE_tagdijA tagdíj befizetését minden hónap 10-ig kérjük befizetni, hiszen a tagdíjjak egyesületünk működésének fontos része. Mi biztosítjuk tagjaink számára a labdákat, eszközöket (diner párna, togu, erősítőszalagok, ugrálókötél, medicin labda, stb.) a termet, a kézett szakembereket, a versenyeztetést, mérkőzés felszerelést, tehát mindent, amire szükséged lehet. Neked csak annyi a dolgod, hogy megjelenj az edzéseken (és persze a mérkőzéseken), dolgozz keményen, halld meg amit az edződ javasol, és együtt bármit elérhettek!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!