NAGY A BOLDOGSÁG!

Basketball-clip-art-free-basketball-clipart-to-use-for-party-3Sokat vártunk erre, sokat küzdöttünk érte… Viszont évek óta szisztematikusan készülünk az NB1b-s férfi felnőtt csapatra, most elérkezett a pillanat… Ma megkaptuk a levelet az MKOSZtől, amire már nagyon vártunk… Boldogan és teli torokból, hogy az egész környék beleremegjen, kiabálhatjuk, hogy “VÉGRE MEGVAN!” Szigetszentmiklósnak most már van férfi NB1b-s kosárlabda csapata. Bennünk leírhatatlanul nagy a boldogság! Na innentől jön az izgalom, mert Dr. Nagy Ágostonnak nem kisebb a feladata, minthogy egy ütőképes NB1b-s csapatot kell összeállítania.

A tavalyi év zárásaként a BKG-Prima SE az általunk rendezett final four második helyét megszerezte, és ezzel kiharcolta a jogot, hogy eggyel magasabb osztályban folytathassa. Mivel komoly megbeszélések voltak az MKOSZ berkein belül (a másodosztály átszervezése volt terítéken), így a bejelentéssel mi is megvártuk azt a pillanatot, amikor írásban is megkapjuk a felkérést.

BKG-Prima SE csapata

BKG-Prima SE csapata, aki kiharcolta a jogot a feljutásra…

2017. július 6-án ez a felkérés megérkezett, így most már hivatalosan is bejelenthetjük, hogy a BKGDSE két felnőtt NB1b-s csapattal is jelen lesz a 2017-18-as idényben. A női csapatunk marad, és Gedei Tibor edzővel folytatja a munkát (Rónaszéki Szilvia egyenlőre a háttérből segíti tovább a női csapat munkáját, jelenleg is az U20-as női válogatottal dolgozik, segédedzőként). Míg a férfi NB1b-s csapat vezetőedzője Dr. Nagy Ágoston lesz, aki kiharcolta a csapatával a feljutást, és folytatja a munkát egy osztállyal feljebb is.

Mit mondhatnék, az öröm határtalan, a munka folytatódik, és egy újabb mérföldkövet hagytunk el a klubtörténetében. Olyan jó leírni, hogy még egyszer megteszem, jövőre, férfi és női szinten is a legmagasabb osztály, ahol a BKGDSE csapatai indulnak: az NB1b!

Amennyiben szeretnél naprakész lenni egyesületünk életében, akkor kövess minket a FACEBOOK-on, a YouTube-on, illetve az Instagram-on