Nöi NB1B rájátszás

Az NB1B rájátszásának 11. fordulójában Tatabányára látogatott csapatunk.

Tatabányai Kosárlabda Club – BKG DSE Szigetszentmiklós
42-68 (12-14, 17-13, 4-21, 9-20)

Szinte már szokásunká vált, hogy az első félidőt nyögvenyelősen kezdjük – most sem volt ez másként.
Az első negyedet két ponttal nyertük (12-14), a sok hibával tarkított játékot a rengeteg fault, és büntető szabdalta még jobban szét. A második negyedben sem találtuk igazán a ritmust, ellenfelünk 17-13-ra hozta a játékrészt, így a félidőben 2 ponttal vezetett (29-27).
A harmadik negyed elején – akár egy sci-fiben – hypersebességre váltottunk, és az első 5 percben végre sikerült elérnünk az ideális meccshőfokot: labdaszerzés, leindítások, jó kinti dobások, látványos támadójáték és kemény védekezés jellemezte a csapat teljesítményét, aminek köszönhetően fölényesen nyertük a negyedet (4-21).
Szerencsére innen már semmit nem bíztunk a véletlenre, és az utolsó negyedet 9-20-ra megnyerve bebiztosítottuk a győzelmet.

Sajnos meccs közben Doktor Anna megsérült, míg Ruttner Zsóka egy, a héten összeszedett sérülés miatt nem tudta segíteni a csapatot.
Az utolsó fordulókban már egyértelműen érezhető a csapatokon az év végi fáradtság, azonban minden erőnket mozgósítani fogjuk pénteken, hiszen nagyon szeretnénk visszavágni a Csata csapatának.
Június 1-én, este 20:00-kor utolsó hazai bajnokinkat játszuk a szezonban Szigetszentmiklóson.
Várunk minden Batyi-szurkolót!

Hajrá Batyi!