Rangadó a szomszéd várban

Szomszédvári rangadón fogadott minket Dunaharaszti csapata! A két csapat évek óta pikáns rangadókat játszik egymással, idén annyi változott, hogy papíron, talán nem mi voltunk az esélyesek.
Hogy edzőnk ne tudjon a cseréknél sokat hibázni, a fiúk ezúttal 7-en jelentek meg a mérkőzésen, de a mérkőzés elején picit sem tűntek gonosznak, max gonoszkodó vendégnek 🙂
Az első negyedben tranzícióból (átmeneti játék), a jó öreg fuss és dobj, és persze néha találj(Gyurikám.. néha találj!), felállt védelem ellen pedig, a megszokott játékainkból építkezve pár pontos előnyt tudtunk építeni! Ez a félidőre 13 pontra duzzadt!
Pilu elől hátul vezérként játszott, Ádi pedig hozta a mostanság szokásos pontzuhatagát. Szakállas rutinos irányítónk Isti, ismét hihetetlen stabilitást adott!
A Szünet után Lacika is kezdett beindulni, de egy 5 perces szellemi, testi és mentális fáradtságnak köszönhetően, ahol csak azt nem csináltuk amit kell, közel engedtük az ellenfelet. A meccsen már 16 ponttal is vezettünk, de a pici ámokfutásunk után, 3 ponttal meglógott a vendéglátónk.
Szerencsére Pici ezt nem hagyta szó nélkül, és egy gyors technikaival illetve kipontozódásával riadót fújt… még épp időben!
Innen ismét összeszedtük magunkat! Gyuri is megrázta magát, és nem csak kinti góljai, de élményszámba menő, megnyert lepattanó csatáival is tevékeny részese lett, az izgalmas végjátékot, és győzelmet hozó mérkőzésnek!
Külön öröm, hogy a kezdőben helyet kapó Barni bizonyította, hogy ezen a szinten is lehet rá bátran számítani, bár az előző mérkőzésekhez képest most nem gyilkos hárompontosaival, hanem hihetetlen alázatával segítette csapatát!
Mérkőzés után az ellenfél mestere kiemelte, hogy “Csabay nyerte meg nektek a meccset”! Lehetséges hogy így volt, de az biztos, hogy a kilátogató közönségünk, az egész csapatra büszke lehet!
Tavaly nem, de idén nyertünk Harasztin!
 
DMTK – BKGDSE
81-87 (19-24, 14-22, 35-21, 13-20)
 
#bkgdse #batyi #batyicsalad #nb2