SERDÜLŐ FIÚK UTOLSÓ FORDULÓJA

Serdülő fiú csapatunk, idén sokadszorra látogatott Monorra.
Ezúttal viszont a gyönyörű új sportcsarnokba voltunk hivatalosak.

A sérülések, betegségek és az elmúlt időben iskolai programok, egyebek miatti kevés edzés okán a csapat is tisztában volt azzal, hogy csodaszámba menne, ha jól játszanánk ezen a tornán.

Nem történt meglepetés az első mérkőzésen a Budapest Basket csapata ellen. Nagyon megéreztük Tomi és Karesz hiányát. Cserélni sem volt lehetőségünk. Az első félidőben védekezésben hibáztunk mindig, támadásban pedig szenvedtünk. Rendre rossz döntéseket hoztunk. Elöl- hátul lassúak voltunk. A második félidőben igyekeztünk visszajönni a meccsbe, de nem volt, aki igazán a csapatot a vállára tudta volna venni. Így is támadhattunk a legvégén -1 pontnál. A mérkőzésre teljes mértékben jellemző módon a labdaátvétel pillanatában két játékosunk összeszaladt, így elvesztettük a labdát de abszolút nem ezen múlott, sajnos nem érdemeltünk győzelmet. A bajnokságban végig mögöttünk tanyázó Budabest Basketnek gratulálhattunk a végén.

A második mérkőzésre megérkezett Széles Tomi is. Sok újat nem tudtak egymásnak mutatni a csapatok.
Szokásosnak mondható hátrányunkat megint összeszedtük. A második félidőben ezt próbáltuk lefaragni. A srácok megértették mi a tét, az utolsó meccs a hosszú szünet előtt. Nem hagyhattuk úgy el a pályát, hogy nem azt mutatjuk legalább megközelítőleg, amit valójában tudunk. Itt már többeknek volt, hosszabb jó periódusa, mindenki tudott hozzá tenni a győzelemhez. Árpási Boti stabilan védekezett, Roli a labdafelhozásban lépett elő, Peti hajtott, védekezett, Beni szép passzokkal és lepattanóival vétette észre magát. Bárdos Botond is jót hozott védekezésben, labdákat szerzett és lepattanókat. Tomi igazi motorja volt a csapatnak, végre ráérzett a befejezésekre is amit egész évben vártunk tőle. Benedek is jó arányban dolgozott, 20 körül termelt ismét. Norbi is megvillant olykor, de látszott a kihagyás. A védekezésben is végre használtuk az eszünket, amibe nagyon jól szállt be Almási Boti aki lepattanóival és az ellenfél kulcsjátékosának védésével, támadásban higgadt passzaival segített. Máté leamortizálta magát a küzdelemben, nagyot hajtva. Kiss Levitől pár perc után az első időkérésnél 40pontot kértünk. Fegyelmezetlen volt és megszegte az edzői utasítást, ugyanis 41-et szórt
Az első meccsen rendre kiosztotta a helyzeteit, most viszont nagyon agresszívan és ügyesen támadta a gyűrűt.
Mindenki hozta a tőle várható szintet és sokaknak volt jó időszaka, ami mellé néhány extra is párosult. Védekezésünkkel és szerzett labdáinkkal, de nem utolsósorban szívvel játszva sikerült jó játékot produkálnunk a második félidőben. Ahogy az első fordulóban a Monor ellen, Levi utolsó másodperces győzelmet érő bravúrjával indultunk a bajnokságban, úgy is zártuk le az idei szezont, extra teljesítményével.