1% és egyéb támogatások

1_szazalekAz 1996-ban elfogadott 1 százalékos törvény megteremtette annak lehetőségét, hogy az adózók (magánszemélyek és cégek egyarán) rendelkezzenek adójuk egy részéről egy általuk kiválasztott civil szervezet javára.

A feltételeknek megfelelő szervezetek nagy számban (2015-ben több mint 25 ezren) éltek és élnek ezzel a bevételnövelő lehetőséggel, és gyűjtenek adományt ilyen módon.

Az adománygyűjtési képesség a központi források apadása miatt mind fontosabbá válik, és ennek egyik fontos pillére az 1%, amelynek gyűjtése már komoly tervezést igényel a szervezet részéről.

Az 1% befogadása, a mi számunkra is fontos, hiszen ez egy olyan forrás, amire egyesületünk nem alapozhat, mégis nagyban megkönnyíti munkánkat az innen beérkező esetleges összeg, melyet az eszközök fejlesztésére (munkaeszközök – labdák, mezek, súlyok, és/vagy “termeink” felújjítása) és a gyerekeink fejlődésére, fejlesztésére költhetünk.

Ennek ellenére mi nem kérünk! Nem kuncsorgunk! Mert úgy érezzük, aki utánna néz a munkánknak, az láthatja, hogy egyre komolyabb munka folyik itt, és ha teheti fel is ajánlja nekünk. SZÓVAL ADD MAGADTÓL, HA ÚGY GONDOLOD! Azt azért érdemes mérlegelned, hogy neked kb 1 papirral több kitöltendő, viszont nekünk sokat segíthet. A megfelelő formanyomtatvány kitöltésével/beadásával mindösszesen két adat megadásával már nagyot lépetsz annak érdekében, hogy egy jó ügyet támogass, ahol tényleg a gyermekek fejlődésén van a hangsúly!

Batthyány Kázmér Gimnázium Diáksport Egyesület
18138825-2-13 (adószám)

Hálásak vagyunk, minden felajánlásért! Bármilyen kérdésed van, keress minket nyugodtan, és bizalommal! ‪#‎csakaBatyi‬ ‪#‎Batyicsalád‬ ‪#‎BKGDSE‬

 

– – – – –          – – – – –          – – – – –          – – – – –          – – – – –          – – – – –

 

sponsor Egy másik formája ahogy segítheted a munkánkat, az a szponzoráció / támogatás / adomány. Hirtelen felmerülhet benned a kétség, de hagy nyugtassalak meg. Magán emberként, akár pár száz, pár ezer forinttal is megteheted ezt, amennyiben úgy érzed. Nincs más teendőd, mint a bankszámlaszámunkra küldeni (Számlaszám: 61200405-15021995-00000000 ; Számlatulajdonos: Batthyány Kázmér Gimnázium Diáksport Egyesület) a ránk szánt összeget, a megjegyzés rovátba kérlek minden körülmények között tüntesd fel a NEVED, és írd oda, hogy TÁMOGATÁS. Helyi vagy akár országos cégeknek is perspektíva lehetünk, hiszen csapataink országos szinten versenyeznek, de a legtöbb rendezvényünk Szigetszentmiklóshoz, kötődik. Megjelenünk az összes meghatározó rendezvényen, és számtalan módon jutunk még el a közösségünkhöz (hirdetések, TV, rádió, újság, rendezvények). Tudjuk, hogy cégeknek fontos, hogy olyan ügyet támogasanak, melyek kiemelik az Ő tevékenységüket, a gyermekeink egészsége szinvonalas sportolása szerintünk ilyen. Számtalan területről vannak támogatóink jelenleg is. Melyet a TÁMOGATÓINK link alatt is megtalálhatsz, vagy >> KATT IDE <<.

A cégekkel való megállapodásunk minden esetben egyéni, és az adott cégre szabott, hogy a jövőbeni támogatónkkal a legszorosabb együttműködést tudjuk biztosítani, közös érdekünk, hogy mindkét fél elégedett legyen. ‪#‎csakaBatyi‬ ‪#‎Batyicsalád‬ ‪#‎BKGDSE‬

Amennyiben szeretnél naprakész lenni egyesületünk életében, akkor kövess minket a FACEBOOK-on, a YouTube-on, illetve az Instagram-on

Vélemény, hozzászólás?