TAO

BKGDSE_taokepA törvény értelmében az MKOSZ (Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége) által kiállított és a BKGDSE (Batthyány Kázmér Gimnázium Diáksport Egyesület) részére megküldött Társasági Adó (avagy a TAO) felhasználásával kapcsolatos határozatot mindenki számára hozzáférhetővé kell tenni. Ezzel a menüponttal mi is eleget tettünk törvényi kötelezettségünknek. A dokumentumokat PDF formátumban töltjük fel, évről évre, áttekinthető formában. Ha bármilyen problémát észlel, kérjük haladéktalanul jelezze nekünk a bkgdse@gmail.com e-mail címen, hogy mielőbb kijavíthassuk a hibát.

Mi is az a TAO?

A társasági adó, olyan jövedelemadó, amelyet a tevékenységből származó jövedelem alapján az a belföldi és külföldi illetőségű személy fizet, aki jövedelem és vagyonszerzésre irányuló, vagy ezt eredményező gazdasági tevékenységet folytat. Minden nyereséges magyar vállalkozásnak társasági nyereségadót kell fizetnie, amelyet felajánlhat olyan látványcsapat sportágban működő egyesületek, alapítványok számára, amelyek jogosultak az ilyen támogatások fogadására.

A részletekért fordulj Kiss Istvánhoz az alábbi elérhetőségeken:

tel: +36 30 971 0908

e-mail: istvan.kiss@bkgdse.hu vagy bkgdse@gmail.com

A pontos törvényi háttérről > itt < olvashatsz bővebben.

Nem kell félni, az egész nem olyan bonyolult!!

Pályázataink és az MKOSZ által kiállított határozatok:

A pályázatok és a határozatok anyagait PDF formátumban érheti el, bárki, a nevére klikkelve. Bármilyen problémát észlel, kérjük haladéktalanul jelezze számunkra a bkgdse@gmail.com e-mail címen, hogy javítani tudjuk a hibát.

2017-18 BKGDSE sportfejlesztesi program

2016-17 BKGDSE sportfejlesztési program
2016-17 MKOSZ TAO HATÁROZAT – BKGDSE részére
2016-17 BKGDSE TAO PÁLYÁZAT – MKOSZ részére
2015-16 MKOSZ TAO HATÁROZAT – BKGDSE részére
2015-16 BKGDSE TAO PÁLYÁZAT – MKOSZ részére
2014-15 MKOSZ TAO HATÁROZAT – BKGDSE részére
2014-15 BKGDSE TAO PÁLYÁZAT – MKOSZ részére
2013-14 MKOSZ TAO HATÁROZAT – BKGDSE részére
2013-14 BKGDSE TAO PÁLYÁZAT – MKOSZ részére
2012-13 MKOSZ TAO HATÁROZAT – BKGDSE részére
2012-13 BKGDSE TAO PÁLYÁZAT – MKOSZ részére
2011-12 MKOSZ TAO HATÁROZAT – BKGDSE részére
2011-12 BKGDSE TAO PÁLYÁZAT – MKOSZ részére

Köszönjük az összes eddigi és jövőbeni támogatónknak a belénk vetett hitét, és nekünk adott támogatását. Aki szeretné látni, hogy miként használjuk fel a támogatást, kövesse munkánkat.

#‎csakaBatyi‬ ‪#‎Batyicsalád‬ ‪#‎BKGDSE‬

Amennyiben szeretnél naprakész lenni egyesületünk életében, akkor kövess minket a FACEBOOK-on, aYouTube-on, illetve az Instagram-on

Vélemény, hozzászólás?