TAO

 

A törvény értelmében az MKOSZ (Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége) által kiállított és a BKGDSE (Batthyány Kázmér Gimnázium Diáksport Egyesület) részére megküldött Társasági Adó (avagy a TAO) felhasználásával kapcsolatos határozatot mindenki számára hozzáférhetővé kell tenni. Ezzel a menüponttal mi is eleget tettünk törvényi kötelezettségünknek. A dokumentumokat PDF formátumban töltjük fel, évről évre, áttekinthető formában.

 

Mi is az a TAO?

A társasági adó, olyan jövedelemadó, amelyet a tevékenységből származó jövedelem alapján az a belföldi és külföldi illetőségű személy fizet, aki jövedelem és vagyonszerzésre irányuló, vagy ezt eredményező gazdasági tevékenységet folytat. Minden nyereséges magyar vállalkozásnak társasági nyereségadót kell fizetnie, amelyet felajánlhat olyan látványcsapat sportágban működő egyesületek, alapítványok számára, amelyek jogosultak az ilyen támogatások fogadására.

A pontos törvényi háttérről > itt < olvashatsz bővebben.

További részletekért fordulj az alábbi elérhetőségeken Kiss Istvánhoz!

tel: +36 30 971 0908

e-mail: istvan.kiss@bkgdse.hu

Nem kell félni, az egész nem olyan bonyolult!

 

Aktuális sportfejlesztési programunk és az ehhez kapcsolódó MKOSZ határozat:

2019_BKGDSE_SFP
2019_BKGDSE_HATAROZAT

2019_AKADEMIA_SFP
2019_AKADEMIA_HATAROZAT

2018_BKGDSE_SFP_KERELEM
2018_BKGDSE_SFP_HATAROZAT
2018_BKGDSE_SFP_UF

2018_AKADEMIA_SFP_MOD
2018_AKADEMIA_HATAROZAT_MOD

2018_BKGDSE_SFP_MRSZ

A pályázatok és a határozatok anyagait PDF formátumban töltheti le, a dokumentum nevére klikkelve.
Bármilyen problémát észlel, kérjük haladéktalanul jelezze számunkra a zoltan.gaal@bkgdse.hu e-mail címen, hogy javítani tudjuk a hibát!

Köszönjük az összes eddigi és jövőbeni támogatónknak a belénk vetett hitét, és nekünk adott támogatását. Aki szeretné látni, hogy miként használjuk fel a támogatást, kövesse munkánkat.

#‎csakaBatyi‬ ‪#‎Batyicsalád‬ ‪#‎BKGDSE‬

Amennyiben szeretnél naprakész lenni egyesületünk életében, akkor kövess minket a Facebook-on, aYouTube-on, illetve az Instagram-on

Vélemény, hozzászólás?