U14 lány forduló – 2019.03.02.

Két győzelemmel feljebb léptünk egy csoportot!

Most meg volt a kötelezően elvárt létszám és két győzelemért jöttünk.
Az első mérkőzést azzal a Török Flóris -Törekvés SE-vel játszottuk, akik eddig magasabban jegyzett csoportban voltak.
A kezdő feldobás után csak egy csapat volt a pályán. Mi bentmaradtunk az öltözőben, vagy nem is tudom, hogy hol. Kaptunk egy egészpályás agresszív, kettőzős letámadást. A labdafelhozatal is nehezünkre esett. Rengeteg eladott labdánk volt ebben az időszakban. Amikor sikerült eljutnunk gyűrűközelbe, kimaradtak a dobások. Lepattanók sem itt sem ott. Védekezésünk sem állt ösze, sok egyéni hibával, lemaradó besegítéssel sorban kaptuk a könnyű kosarakat.
Ezzel a játékkal öszeszedtünk egy 21 pontos hátrányt!!!
A félidőben “megbeszéltük” a hibákat…..!

A folytatásban folyamatosan csökkentettük a hátrányt. Rendeződött a védekezésünk, megtaláltuk a letámadás ellenszerét, labdákat tudtunk szerezni, indításból többször sikeresen fejeztük be támadásainkat. Nagyon akart minden pályán lévő játékos! A padon ülő játékosok és a minket elkisérő szülők hangos buzdítása is nagy segítség volt. Az akarásnak a feljavult játéknak, a drukkolásnak köszönhetően megfordítottuk a mérkőzés állását és szoros végjátékban nyertük. A 39. percben 47 : 46 volt az eredmény, az utolsó percben tudtunk dobni 4 pontot és nem kaptunk egyet sem!
Török Flóris-Törekvés Se – BKG-KOS Akadémia 47 : 50
( 11-4, 22-8, ez csúnya, 4-16, 10-22, ez szép )
Alexa 8, H Eszti 2, Fanni 10, Lili 9, Szonja 12, Dóri 9,
Eladott labda 36! , szerzett labda 23.
A második félidőben jó volt: a CSAPAT!

A második meccset a BEAC FARKASRÉT ellen játszottuk, akikkel eddig már többször találkoztunk és mindíg nagy különbségű győzelmeket értünk el.
Ez most sem volt másként.

BKG-KOS Akadémia – BEAC FARKASRÉT 84 : 32
( 19-6, 12-10, 20-9, 33-7, )
ANCSI 12, FRUZSI 20, ALEXA 8, H Eszti 2, FANNI 16, Lili 8, M Eszti 2, Szonja 8, Dóri 8,
Eladott labda 26, szerzett labda 23.

Két győzelemért mentünk, megcsináltuk. A Törekvés Se elleni második félidőben mutatott hozzáállás, csapatjáték legyen az alap és akkor sok szép siker vár még ránk!
Hajrá Batyi!