U14 lány, II. forduló – 2018.11.25.

U14 lány, II. forduló – Dunaharaszti, 2018.11.25.

Ebben a fordulóban nyertünk is, meg veszítettünk is, mégis két vereséggel zártunk.
A 10 fős keretünkből egy kislány lebetegedett, így az MKOSZ szabályának, ( nevezetesen, hogy minimum 10 játékosnak kell szerepelnie, ) nem tudtunk eleget tenni.A mérkőzések így edzőmeccs jellegűek, bár azért annál sokkal komolyabbak voltak.


Mindjárt az első a Dunaharaszti DMTK ellen. Egy jó szerkezetű, magas, erős játékosokból álló csapat. A pályán kiderült, hogy technikailag, taktikailag is jobbak még nálunk. A mi játékunkban még nagyon látszik, érzékelhető az U12 és U14 szabályok adta lehetőségek keveredése. Az első negyedben jól tartottuk magunkat, de a többiben fokozatosan mentek el és nyerték meg a meccset a pályán is.
BKG-KOS AKADÉMIA – DMTK Haraszti Sasok
58:81 (20-20, 15-21, 11-22, 12-18)

KALLÓ FANNI 23,
GYURÁSZ FRUZSINA 10,
KISS LILI 10,
Pászik Szonja 9,
Bencsics Anna 4,
Homor Eszter 2


A második mérkőzés a Pénzügyőr SE ellen.
Na itt aztán volt minden, amire azt lehet mondani, hogy változatos egy mérkőzés volt.
Jól kezdtünk, rosszul folytattuk, a második félidőt megint jól kezdtük, aztán megint rosszul folytattuk. A jó negyedeinkben több pontnyi előnyt tudtunk szerezni, mint amennyit a rossz negyedekben elszórtunk. Igen, elszórtuk. Megcsináltuk a helyzeteket, de a dobásokat kihagytuk. Belealudtunk a sima befutások védésébe, lepattanónk sem nagyon volt ekkor. A hajtás, a küzdelem dominált nálunk, arra viszont nem lehet panasz. A végjátékra előkerült Fruzsi, aki ebben a szakaszban szépen összefogta a csapatot, taktikusan, nyugodtan játszva behúztuk ezt a nem könnyű mérkőzést. A pályán nyertünk, papíron nem.

Nagy élmény volt nekem a lefújást követően a sok boldog arcot látni!!! Ezért érdemes csinálni, ezért csináljuk.

PÉNZÜGYŐR SE – BKG- KOS AKADÉMIA U14L
67:70 (19-11, 15-30, 27-20, 6-9)

KALLÓ FANNI 28,
KISS LILI 20,
Pászik Szonja 8,
GYURÁSZ FRUZSINA 5,
Majoros Eszter 2.

Ezt a győzelmet beteg csapattársunknak ajánljuk!
Gyógyulj hamar Tapodi Dóri, visszavárunk!

Lányok sokszor szeretném még ezt a boldogságot látni rajtatok. Ezért megyünk tovább az elkezdett úton és minden edzésen jobbak és jobbak lesztek!

Hajrá Batyi!