Újabb női győzelem…

Újabb győzelem a női másodosztályban!

Múlt vasárnap a PINKK Pécs gárdáját fogadtuk hazai pályán az NB1B küzdelmeinek 9. fordulójában.
Álmosan kezdtük a meccset, ami támadásban és védekezésben is megmutatkozott, így 5 ponttal, 23-18-ra nyertük csak a nyitó negyedet. A második negyedben a vendégcsapat szívós küzdésének és kemény védekezésének köszönhetően felzárkózott, míg mi – elsősorban támadásban – nem villogtunk. Ugyan megvoltak a szépen kidolgozott helyzetek, de talán az év végi fáradtság, vizsgaidőszak és egyéb tényezők miatt nem tudtuk ezeket olyan jó százalékkal értékesíteni. A félidőben 38-35 volt az állás, tehát izgalmas második félidőre lehetett számítani.
A harmadik negyedben érkeztünk meg igazán a meccsbe, ekkor az egész pályás letámadásnak köszönhetően zsinórban szereztük a labdákat, a könnyű ziccerekkel pedig gyorsan elléptünk (21-4). A záró negyednek 59-39-ről vágtak neki a felek, és a nagyobb különbség tudatában kissé talán kiengedtünk, így a negyedik negyedet a Pécs 11-15-re nyerte.
A vége 70-54, és egy újabb fontos kötelező győzelem, ráadásul mindenki hasznos játékkal tudta hozzátenni a magáét az eloszló játékpercek mellett.
Folytatás december 22-én, a naptári év utolsó, ráadásul jó derbinek ígérkező meccsén, Tatabányán.