BKG-Csongrád

Csongrád megyében fekvő Csongrád városa is csatlakozott programunkhoz, és így újabb megyében kezdtük el a programunkat. Szeretettel üdvözöljük Barna Tibor Zsoltot és tanítványait. Megkértük, hogy néhány szóban meséljen nekünk a jelenlegi állapotokról, és az együttműködésről. Szeretettel mutatjuk be nektek a BKG-Csongrád alakulatát! A #Batyicsalád egy újabb tagját!
Megközelítőleg egy évtized szünet után indult újra a kosárlabda élet Csongrád városában. 2016. szeptember elején alakultunk meg szabadidős jelleggel (DSE-ként) 25 gyerekkel és 18 felnőttel, valamint novemberben két általános iskola becsatlakozott a Kosárpalánta programba, így őket is képezzük már (35 gyerek). Terveink között szerepel a létszám növelése, különböző bajnokságokban való indulás minél több korosztályban, hiszen még sohasem nevezett a városból csapat magyar kosárlabda bajnokságba. A gyerekek immár heti két alkalommal, a kosárpalánták szintén heti két alkalommal edzenek. A felnőttek heti két edzésére minden gyerek meghívást kap, mely lehetőséggel sokan élnek is, és minden generáció jól érzi magát együtt. A BKGDSE anyagi és szakmai támogatásával megvalósulni látszódnak a fenti tervek és minden korosztály valóban örömét lelheti ebben a sportban. Az MKOSZ gyermek (U12) bajnokságába már 2017. január végétől becsatlakozunk egy csapattal.” – mondta Barna Tibor Zsolt edző.
BKGDSE-Csongrád (1) BKGDSE-Csongrád (2)

Amennyiben szeretnél naprakész lenni egyesületünk életében, akkor kövess minket a FACEBOOK-on, a YouTube-on, illetve az Instagram-on