Véget ért a leány serdülő bajnokság

Szombaton utolsó fordulójuknak vágtak neki a lányok. Épp tízen, Péter Virágot nélkülözve utazott a csapat Gödöllőre.
 
A BEAC Újbuda KA „B” ellen kezdtünk. Ezen a napon jobbak voltak nálunk, nem tudtunk elég stabilan teljesíteni bár mindenkinek voltak jobb periódusai.
 
A hazai csapat ellen folytattuk. Itt is nagyon megéreztük Virág hiányát és, hogy nincs cserére lehetőségünk az első félidőben. Nagy elánnal, küzdöttünk, mindenki hozzá tudott tenni a csapat játékához. A félidőben egyenlőre álltak a felek. Így haladt tovább a meccs. Hol az egyik, hol a másik csapat lépett el a másiktól. Szép megoldások és hajmeresztő dolgok követték egymást részünkről. A végére el is fáradtunk és fault gondok miatt Zsófi is kiszállt. Megtettünk mindent, de szoros meccsen kikaptunk. Tényleg mindenki kitett magáért, nem lehet panaszunk a lányokra! Gratulálunk!
 
Megkaptuk gyönyörű új mezeinket is a forduló előtt. A lányok nagy bánatára viselni nem tudtuk, mert ellenfeleink is sötét mezben voltak így ez még várat magára.
 
Köszönjük az egész éves munkát és gratulálunk a szezonban elért eredményekhez is! Folytatjuk a munkát és készülünk innentől a következő szezonra.
#bkgdse #batyi #batyicsalad #u14