WEBSHOP

Webáruházunkban folyamatosan bővülő kínálat mellett már most is több termékünk kapható, melyek megvásárlásával támogatod munkánkat.
Webshopunk eléréséhez klikkelj a bannerre!

 

Batyi flotta tájékoztatóBKGDSE_mobilok

2015 augusztusában megszületett egy megállapodás, melynek keretein belül elindult a Batyi Flotta. Azóta több tagunk/szurkolónk is megtapasztalhatta a szolgáltatás magas színvonalát, és korrektségét. Cégeknek és magánszemélyeknek is optimális megoldás lehet. A következő számok az ÁFÁ-t és a TELLEKOMMUNIKÁCIÓS ADÓ-t már tartalmazzák!

– 5558 Ft a havidíja
(3048 Ft lebeszélhetőséget, 500 MB internet forgalmat, és 20 SMS-t is magában foglal)
– másodperc alapú a számlázás!
– a flottatagok egymással ingyen beszélhetnek
– az első 500 percben 5,08 Ft/perc, az 501. perctől 6,35 Ft/percdíj
– tagságoddal a mi munkánkat is támogatod

A tájékoztatás nem teljes körű! Érdeklődni/jelentkezni a telefonflotta@iliveorganic.com.au emailcímen, vagy a +36 20 329 8674 számon lehet.

Miért jó és miért éri meg Batyi flottásnak lenni?csapat
– Flottán belül mindenkivel díjmentesen beszélhetsz. Flottán kívül pedig kedvezményes percdíjakkal (másodperc alapon számol a rendszer, és 5,08 Ft/perc) beszélhetsz!
– Akár több családtagodat is behozhatod a flottába, akikkel a flotta tagjaiként szintén díjmentesen beszélhetsz, ami nem számít bele a lebeszélhető keretbe!
– Tartsd meg a régi számod! Nem kell megválnod régi jól megszokott számodtól, azért mert a flotta tagjává válsz. Számhordozási lehetőség is van.
– Nincs hűségidő, így bármikor válthatsz, ha jobbat találsz a számodra (bár jobbat találni azért nem egyszerű), mégis kedvezményesen juthatsz készülékhez is akár!
– Minden hónapban a számlafizetéseddel egy időben úgy támogatod a BKGDSE-t hogy az effektív neked plusz költséget nem okoz! A flottakezelő cég ugyanis minden egyes előfizető után egy bizonyos összeggel támogatja az egyesületünket.

Mariann nevű flottatagunk a következőket mondta: “5500-6000 Ft a számlánk, pedig mi sokat beszélünk (2016 márciusa óta vagyunk flotta tagok). A tájékoztatásban minden benne volt, amit elvártunk (és minden úgy is volt, ahogy azt elmondták). A számlát időben kapjuk minden hónapban e-mailen. Számhordozóként is minden rendben volt. Mára már a család több tagja is belépett a flottába, külön öröm, hogy velük már teljesen ingyen beszélünk. Hajrá Batyi!”

 

‪#‎csakaBatyi‬ ‪#‎Batyicsalád‬ ‪#‎BKGDSE‬

Vélemény, hozzászólás?